WhiteAway

Nordens største forhandler av hvitevarer på nettet

Velkommen til Norges nye nettforhandler av hvitevarer og husholdningsapparater. Hos Whiteaway.no finner du et bredt utvalg av billige hvitevarer av høy kvalitet. Når du handler hvitevarer på nett får du ikke bare en fordelaktig pris, du får også et større utvalg samt større fleksibilitet.

Hvitevarer med god service
Når du handler hvitevarer her får du en utmerket service fra start til slutt. Når du kjøper dine hvitevarer her får du gratis levering på gateplan samt ubegrenset angrerett. Utover dette får du service på alle større hvitevarer.

Deres dyktige personale er alltid klare til å hjelpe deg uansett om du ønsker å ringe, skrive e-post eller benytte chatfunksjonen. Deres kundeservice har alle de kompetanser som skal til for å gi en grundig veiledning innenfor hvitevarer og husholdningsapparater. På denne måten sikrer de seg om at du får den beste kjøpsopplevelsen når du skal kjøpe nye hvitevarer på nettet.

Hvitevarer av høy kvalitet
Deres utvalg av billige hvitevarer stammer alle fra de kjente produsentene, som for eks. AEG, Bosch, Siemens og Electrolux. Grunnen til at de kan gjøre det så billig er at de kun finnes på nett. Deres omkostninger til salg, lagerstyring og administrasjon er lave, som igjen bidrar til at de er i stand til å tilby deg billige hvitevarer av samme kvalitet som du finner i fysiske butikker.

Få mer igjen for pengene
Når du handler hvitevarer her får du mer igjen for pengene. De er blant de billigste på markedet samt at deres service gjør det til en god opplevelse for deg.

Read More

For tiden er det ingen kuponger og tilbud for denne butikken. Gå til deres butikk med linken.

Gå til butikken for å se alle kampanjer