Senze of Joy

Senze of Joy AS er et Norsk merke som ble etablert i 2005, og som raskt ble kjent som leverandør av unike puter med spennende design og god kvalitet.

Etterhvert ble sortimentet utvidet med en kleskolleksjon. Stilen kalles «Casual Cool» fordi de designer klær som passer til den skandinaviske hverdagen, med tøffe og feminine detaljer laget for deg som er ung til sinns og som liker å ha en tøff og sporty stil. Senze of Joy definerer ikke alder på sin kundegruppe, da det er den personlige stilen som er avgjørende. De designer også tilbehør som vesker, belter og smykker for å komplimentere stilen. De liker det enkelt men tøft, og da spiller ofte tilbehøret en viktig rolle for å få sin individuelle stil. Senze of Joy benytter mest mulig naturlige materialer i sine produkter som ren ull, silke, bomull og lin. Naturmaterialet gir plaggene en autentisk look som passer fint inn til den skandinaviske stilen. Hos Senze of Joy finner du plagg som enkelt kan kombineres og de håper du opplever «Senze of Joy» hver gang du bruker deres produkter.

Senze of Joy er opptatt av at interiøret skal være røft og gjenspeile kleskolleksjonen. De benytter kun naturmaterialer som ull, råsilke, lin, canvas og skinn som bare blir finere med tiden. De liker at ting har en varighet og at man kan endre på interiøret ved å omrokere på puter og pledd og la stuen eller soverommet få et helt nytt preg. De naturlige jordfargene vil alltid være basisfarger i interiørkolleksjonen, og de er også glad i ulike print inspirert fra naturen eller fra reiser og steder designerne har vært. Ønsket er at du får en følelse av»Senze of Joy» når du sitter i din favoritt stol med en av deres puter eller pledd.

Read More

For tiden er det ingen kuponger og tilbud for denne butikken. Gå til deres butikk med linken.

Gå til butikken for å se alle kampanjer