Polarn O. Pyret

Polarn O. Pyret – Klær som lar barn være barn
Helt siden de designet deres første stripete genser har de jobbet etter samme tanke: Barn trenger klær som passer til lek. Klær som lar barn være barn.

For Polarn O. Pyret betyr det klær som forenkler hverdagen, men som også passer til fest. Klær som tåler ville leker, har høy kvalitet og kan arves fra storebror til lillesøster. Klassikere, elskede favoritter og verdens fineste striper. De tar utgangspunkt i det som er best for barna. Det er deres filosofi og arbeidsmetode, og det gjennomsyrer hele Polarn O. Pyret og de beslutninger De tar.

Utgangspunktet i barnets beste gjør blant annet miljøarbeid og sosialt ansvar til en naturlig del av deres hverdag. Det som er bra for barn er også bra for voksne. Det som begynte i Stockholm i 1976, med en stripete genser og et ønske om å lage bedre barneklær enn noen annen, er i dag en bedrift med over 100 butikker i Sverige og Europa. Deres tanker rundt kvalitet, design og funksjonalitet fungerer i alle land. Deres ambisjon er å lage verdens beste barneklær.

Read More