JACK & JONES

Historien til JACK & JONES begynner i 1990 i det BESTSELLER sender en ung, glødende sjel til Oslo motemesse med en beskjeden, men nøye utvalgt kolleksjon rettet mot unge menn. Mottakelsen går over all forventning, og skapelsen av et nytt herreklesmerke er en realitet.

I de kommende årene manifesterer JACK & JONES seg som et av de sterkeste jeansmerkene på markedet, og innen et par år har merket flere hundre butikker.

I dag er JACK & JONES en av Europas ledende produsenter av herreklær med over tusen butikker i 38 land, og JACK & JONES klær selges av tusenvis av engrospartnere over hele verden.

Jeans anses fortsatt som selve ryggraden i JACK & JONES’ virksomhet. Vi har et jevnt høyt nivå av ekspertise når det gjelder produksjon, kvalitet og design av jeans, men JACK & JONES blir i dag definert og representert av fem unike merker: JACK & JONES VINTAGE CLOTHING, PREMIUM by JACK & JONES, ORIGINALS by JACK & JONES, CORE by JACK & JONES og JACK & JONES TECH.

Merkene utformes av uavhengige designerteam, hver og et med sine egne ideer, konsepter og designer. Alle tilbyr de et bredt utvalg av klær, tilbehør og fottøy til enhver mann og enhver anledning.

JACK & JONES VINTAGE CLOTHING
JACK & JONES VINTAGE CLOTHING hyller det gode håndverk og setter sin stolthet i å produsere høykvalitetsprodukter. Ved å gjenopplive autentiske vintage-elementer og gjengi vasker, snitt og tekstiler med referanse til spesifikke tidsepoker, tar vi sikte på å fange jeanswearets sanne sjel.

JACK & JONES VINTAGE CLOTHING tilbyr et utvalg av eksklusive produkter. Ved å bruke de beste materialene, legge til unike detaljer og sikre en kompletterende blanding av autentisk jeanswear og moderne stil, skaper vi den perfekte vintage looken med en smart, moderne twist.

Med respekt for tradisjon, men også en standhaftig vilje til å utvikle og gå ett skritt lenger, lager JACK & JONES VINTAGE CLOTHING klær for kule og maskuline personligheter som verdsetter jeanswearets klassiske egenskaper som Americana og rock’n’roll.

PREMIUM BY JACK & JONES
PREMIUM by JACK & JONES er et merke som fokuserer på høy kvalitet, detaljer og stil før mote. Merket har røtter i klassiske stiler og kolleksjonene er bygget på ikoniske klesplagg. Stilene er satt inn i moderne og sesongbaserte kontekster – f.eks. dresskjorte og blazere i nye materialer, nye farger eller med nye detaljer basert på nåværende trender.

Når kolleksjonene utvikles, jobber PREMIUM by JACK & JONES tett sammen med en liten gruppe dedikerte leverandører, som gir det ferdige produktet den aller beste kvaliteten. Med sitt høye nivå av kvalitet og detalj, er disse plaggene essenser i en manns garderobe– passende for enhver anledning.

PREMIUM by JACK & JONES er egnet for menn med en moderne livsstil og en stilig look – menn som ønsker å være klassiske, men moderne.

ORIGINALS BY JACK & JONES
ORIGINALS by JACK & JONES er inspirert av den indie- og urbane pop-kulturelle scenen Stilen er levende og easy going med referanser som viser til alt som influerer den aktuelle trenden.

Med ønske om å være banebrytende er, ORIGINALS by JACK & JONES dristige og vågale, uten frykt for å skille seg ut i mengden. Merket lager hippe kvalitetsprodukter i en miks av farge og stil, hvilket gir alle muligheten til å sette sammen sin egen look.

ORIGINALS by JACK & JONES gir et komplett utvalg plagg som passer til hippe menn med en kreativ stil. Kolleksjonen er trendbasert og fremhever fargerike klesplagg som T-skjorter med print, skjorter i casual stil og femlommersjeans.

CORE BY JACK & JONES
CORE by JACK & JONES er bruksvennlig streetwear med et sterkt grafisk konsept og øye for innovative detaljer. Hver stil er laget av høykvalitetsstoffer med en klar og ren finish hvor detaljene har sterke workwear-referanser. I kombinasjon med moderne tekstiler, lager brukssnittet et forfriskende og holdbart design.

Kolleksjonene er en blanding av formelt og uformelt, eksemplifisert ved anti-fit jeans, grafiske t-skjorter, gensere, sko og strikkegensere. En slående look sikres av røffe sømmer, tekniske detaljer og en fargepalett bestående av minimalistiske, nøytrale nyanser kombinert med dristige kontraster.

CORE by JACK & JONES er rettet mot unge, motebevisste menn. Deres urbane og aktive livsstiler vises på stylingen – de ønsker å se fresh og stilige ut i kule, nye klær.

JACK & JONES TECH
JACK & JONES TECH tilbyr en rekke høyfunksjonelle plagg og dedikerer seg til produkter av høy kvalitet med førsteklasses komfort i hverdagen. Kolleksjonen spenner fra allværsessenser som utendørsjakker laget i funksjonelle stoffer, til board shorts, sweats, sko og grafiske tees.

JACK & JONES TECHs ekspertise dreier seg om en aktiv livsstil der mote, funksjon og sport samspiller. Hvert plagg er designet med maksimal komfort og funksjon for den bestemte sesongens værforhold.

JACK & JONES TECH er for menn som ønsker høy kvalitet og funksjonalitet uten å kompromittere med stil og mote. Kolleksjonen til JACK & JONES TECH har både en utfluktsinspirert og sporty side. De er inspirert av ulike utendørsarrangementer og aktiviteter hvor interessante elementer og funksjoner blir funnet, redesignet og videreutviklet ved å legge til tekniske detaljer. JACK & JONES TECH er møtepunktet for mote, funksjon og sport.

Read More

For tiden er det ingen kuponger og tilbud for denne butikken. Gå til deres butikk med linken.

Gå til butikken for å se alle kampanjer