Hvitserk & Eventyrreiser

Hvitserk & Eventyrreiser AS er Norges største arrangør av ekspedisjoner og eventyrreiser. Historien startet for tretti år siden på høysletta ved Kilimanjaro.

Hvitserk er vikingenes navn på Grønlands høyeste fjell. På samme måte som Hvitserk for 1000 år siden var et “fyrtårn” for oppdagerne som dro i vesterled, skulle Hvitserk i dag være et “fyrtårn” for mennesker med eventyrlyst og ekspedisjonsblod i årene.

Flere og flere har et ønske om en utradisjonell ferie med aktivitet som mål. Hvitserk spesialiserer seg på det de kaller naturbaserte ferier og eventyrreiser, og arrangerer blant annet ekspedisjoner over Grønland og til Sydpolen.

På Hvitserk.no kan nordmenn planlegge og skreddersy drømmeturen sin. Det være seg en vandresafari, ukestur på sykkel fra Skottland til England eller bestige Europas høyeste fjell, Elbrus.

“Mer enn 2000 gjester har reist med oss i 2017. Sammen har vi padlet, klatret fjell, gått på ski, stått på ski og gått tur i mer en 30 land, vi har sett templer, løver, elefanter, nye kulturer og fantastisk natur og vi har fått mange nye turvenner”

Read More

For tiden er det ingen kuponger og tilbud for denne butikken. Gå til deres butikk med linken.

Gå til butikken for å se alle kampanjer