Expo Fitness Coaching

Expo Fitness Coaching er et unikt konsept innen trening og et folkelig alternativ til dyre PT timer. Visjonen til Expo Fitness Coaching er å bli et naturlig førstevalg innen online trening pga god kvalitet, god oppfølging og lave priser.

Trenerne i Expo Fitness Coaching har et brennende engasjement, spesialisert seg på trening og kroppssammensetning, samt hver enkelt har sitt spesialfelt. De har lang utdanning og skaffet seg bred erfaring gjennom systematisk arbeid i mange år og har hjulpet flere hundre personer med å nå sine mål.

Expo Fitness Coaching er en online PT tjeneste der medlemmene får tildelt sin egen personlig trener som setter opp skreddersydde treningsprogram med nye rutiner hver 6. uke. Treningsprogrammene blir utviklet spesielt for medlemmenes behov og ønsker. Programmene kan settes opp for å trene hjemme, ute, på kontoret eller treningssenter!

Treningsprogrammet har man tilgjenglig via deres online treningsapp som inneholder alle programmene medlemmet har fått satt opp med beskrivelse, bilder og video av alle øvelser.

Read More