Din helsemat

Din helsemat fokuserer digitalt, og ønsker ambassadører som kan promotere og fremme tjenesten for en bred målgruppe med stort potensiale i markedet.
Hjemlevering av spesialmåltider, spesielt mot vektreduksjon og intoleranse har allerede 10.000 fornøyde kunder fra Spis deg slank konseptet.
Din helsemat ønsker å utvide markedet og tilbyr gode provisjoner slik at du som publisher også får en god fortjeneste.

Din Helsemat leverer sunne slanke/lavkarbo ferdigmåltider hjem på døren uten gluten, uten sukker, noen er melkefrie og spesialmåltider for vektreduksjon og mat for aktive/inaktive mennesker og sportsutøvere. Deres menykategorier dekker glutenfritt kosthold, et kosthold med meget lavt innhold av karbohydrater (lavkarbo), proteinrike retter for idrettsutøvere og mat uten melkeprodukter. De kan tilby komplette ukespakker med kaloriberegnede retter levert rett på døren. Det har aldri vært enklere å spise sunt, gå ned i vekt, få bedre treningsfremgang, eller holde sykdom i sjakk!
Diabetikere, både type 1 og type 2, samt personer med gluten og eller melkeintoleranse, opplever en ny og bedre hverdag med Din Helsemats løsninger.
Spis deg Slank er deres motto !

Read More

For tiden er det ingen kuponger og tilbud for denne butikken. Gå til deres butikk med linken.

Gå til butikken for å se alle kampanjer